Horoscop 6 august 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 6 august 2015:

Opoziţia Lunii cu Venus duce la scăderea simţului practic, dar creşte compasiunea şi sensibilitatea. Este o zi în care visele romantice au şanse să se transforme în realitate.

LEU – Dimineaţa s-ar putea să aveţi probleme la serviciu dacă nu reuşiţi să vă concentraţi. Vă sfătuim să nu vă amestecaţi în barfele celor din jur, pentru ca mai tarziu riscaţi să aveţi discuţii. După-amiază va reveniţi. Nu este exclus să petreceţi o seară romantică.

FECIOARĂ –  Intuiţia vă ajută să găsiţi o metodă originală pentru a face schimbări importante în viaţa socială. Pentru aceasta, va fi nevoie să faceţi un compromis cu ceilalţi membri ai familiei, dar şi câteva drumuri scurte împreună cu un prieten. Nu rataţi această ocazie favorabilă!

BALANŢĂ – Aveţi planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reuşiţi să vedeţi semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveţi mai multă rabdare şi să munciţi mai ordonat. Nu ar fi rău, în acest sens, să fiţi mai atent la detalii şi să nu vă grabiţi.

SCORPION – Aveţi tendinţa să fiţi idealist şi să credeţi că puteţi rezolva totul, foarte uşor. Fiţi mai realist, ca să nu aveţi surprize neplăcute! Vă sfătuim să aveţi grijă ce spuneţi, pentru că riscaţi să jigniţi o persoană dragă.

SĂGETĂTOR– Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteţi mofturos şi nu prea aveţi chef de vorbă. Amânaţi cumpărăturile şi investiţiile! Există riscul să luaţi decizii neinspirate.

CAPRICORN – Deşi aveţi multă treabă, ar fi bine să mai reduceţi ritmul în care munciţi. În prima parte a zilei, sunteţi tentat să cheltuiţi cam mult. Încercaţi să fiţi mai cumpătat pentru că banii nu cresc în copaci.

VĂRSĂTOR – Dimineaţa s-ar putea să fiţi confuz şi să aveţi dificultăţi de comunicare. Nici intuiţia nu vă ajută din cale afara, aşa ca ar fi bine să nu mergeţi la risc. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna. Chiar trebuie sa va reîncărcaţi bateriile.

PEŞTI – Aveţi tendinţa să fiţi irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitati discutiile în contradictoriu, pentru că sunteţi predispus la mari probleme de sănătate. Ar fi bine să nu vă forţaţi norocul în domeniul financiar, nu e cazul astăzi.

BERBEC – Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, pentru că vă lipseşte simţul practic. Ar fi bine să nu luaţi nicio iniţiativă la serviciu sau în afaceri. S-ar putea să daţi greş. Din punct de vedere financiar totul e sub control.

TAUR – Dimineaţa sunteţi puţin confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă simţiţi tocmai în largul vostru. Vă sfătuim să vă ordonaţi ideile. Dacă doriţi să faceţi investiţii importante încercaţi să vă organizaţi mai bine bugetul.

GEMENI – Deşi vă simţiţi în formă, s-ar putea să descoperiţi că nu prea aveţi spor şi că nu vă reuşeşte mai nimic. Astăzi nu prea sunteţi realist. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să provocaţi discuţii aprinse. Din punct de vedere financiar puteti primi o recompense care va poate schimba viata in bine.

RAC – Aveţi succes în activităţile desfaşurate în camin. Partenerii de afaceri vă apreciază propunerile, dar vă sfătuim să nu începeţi mai multe activităţi simultan, pentru că riscaţi să nu finalizaţi nimic. Din punct de vedere financiar nu ar strica să economisiţi nişte bani.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Related Articles