Gugulan Rock la o nouă ediţie

gugulan-rock

Asociaţia Gugulan Rock, în colaborare cu Primăria Municipiului Caransebeş şi Casa de Cultură “George Suru”, organizează în perioada 7 – 9 august cea de-a doua ediţie a festivalului de muzică în aer liber Gugulan Rock. Aceasta se va desfăşura pe platoul Cepelca din zona de agrement Teiuş a municipiului Caransebeş.

Vor urca pe scena festivalului zece formatii din Bulgaria şi România, foarte bine cotate în rândurile iubitorilor de muzică rock, precum: KEMPES, BUCOVINAI, SEVI, INDEFIANCE, RAZNA, ARACHNA, SONATIC, INVADER, SENS UNIC şi POSTA MARE. Vor avea loc, de asemenea, un concert aniversar al formaţiei ANTARES din Caransebeş, reunită special pentru acest eveniment, mai multe concursuri distractive cu premii şi o tombolă, iar la final un foc de tabără.

Locatia desfaşurării festivalului oferă iubitorilor de drumeţii accesul în imediata apropiere la mai multe trasee marcate din zona Teiuş-Corcana, care se continuă cu cele spre Munţii Semenic (Lindenfeld – Gărâna) şi Culoarul Timiş – Cerna. Cei care preferă să îşi aşeze cortul în spaţiul de campare oferit gratuit în perimetrul festivalului vor avea la dispoziţie o zonă amenajată pentru servirea mesei, băuturi reci, duşuri şi toalete. Accesul cu maşina se poate face până în imediata apropiere a locaţiei festivalului, situată la 25 de minute de centrul oraşului şi vor exista indicatoare direcţionale amplasate în oraş. (Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles