Robbie Wiliams concertează la Bucureşti

robbie-williams

Cântăreţul britanic Robbie Williams va concerta în această seară în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, evenimentul fiind o producţie semnată de Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment şi East European Production.

Peste 60.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul din această seară din Piaţa Constituţiei.

Totodată, fanii artistului care nu pot să ajungă la concert pot să îl urmărească live, online, pe www.telekomtv.ro şi prin intermediul aplicaţiei de mobil Telekom TV. În acest sens, utilizatorii, clienţi Telekom sau nu, au fost invitaţi să îşi rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale până vineri, la ora 13.00.

În plus, clienţii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări live concertul la televiziunea Dolce Info (poziţia 100 SD sau 440 HD), vineri, începând cu ora 20.00.

Concertul lui Robbie Williams face parte din turneul internaţional “Let me Entertain You”, care se desfăşoară în peste 10 ţări.

În deschiderea concertului susţinut de Robbie Williams vor susţine recitaluri artistul britanic Lemar şi cântăreaţa Delia.

Cerinţele lui Robbie Williams pentru concertul de la Bucureşti

Lucrările de amenajare a scenei pe care va urca Robbie Williams, care măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, au început pe 11 iulie. Întreaga producţie va fi pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de agenţi de securitate.

Potrivit organizatorilor, artistul britanic a cerut să i se asigure în ziua concertului un meniu sănătos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind făcută constant pe parcursul întregii zile. Pentru masa de prânz şi cină s-au solicitat peşte cu carne albă şi somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa şi sushi. Artistul a mai cerut ca în backstage să aibă un espressor, ceainic electric, gumă de mestecat, lapte proaspăt şi băuturi energizante necarbonatate.

Totodată, cabina din backstage va fi mobilată cu canapele şi fotolii confortabile, lămpi decorative şi plante şi flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispoziţie un X-Box 360 şi un televizor cu diagonala de 40’’ (101,6 centimetri), au mai precizat organizatorii concertului.

sursa Mediafax

sursa foto radiovacanta.ro

Cele mai citite

Related Articles