Horoscop 16 iulie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 16 iulie:

Luna Noua este un moment potrivit pentru a incepe ceva nou, indiferent de domeniu. Daca doriti sa schimbati radical o stare de lucruri, acum aveti ocazia. Un asemenea moment este potrivit mai ales pentru a incepe proiecte care se doresc ascunse de ochii mult prea curiosi.

Rac- Parca nu te poti bucura pe deplin de evenimente excelente care se petrec in jurul tau. Tu ai inca unele dubii, nu esti sigur ca e momentul potrivit pentru a celebra deja succesul, si ramai inca in expectativa, de parca ai astepta sa se aseze toate lucrurile pe un fagas mai clar inainte de a putea spune si tu daca e de bine sau de rau. Presimti ca nu e un succes deplin, ci inca se mai poate schimba ceva pe parcurs. Nu te lasi influentat nici de veselia din jur, nici de entuziasmul celor care te inconjoara, si vei dovedi, in final, ca o atitudine rezervata e de preferat pana la proba contrarie.

Leu- Nu te lasa coplesit de o stare emotionala negativa care iti da tarcoale azi. Da, poate pe moment esti trist, obosit, dezamagit de ceva, dar peste cateva zile vei vedea ca nimic din starile de acum nu va mai conta, deci trebuie sa treci peste ele cu capul sus. Ai ceva de invatat din tot ce traiesti acum, deci nu trebuie sa privesti un hop ca pe un dezastru. Vei depasi impasul, cu o noua lectie asumata, si data viitoare totul va iesi mult mai bine. Nu ai cum sa inveti daca nu treci prin astfel de situatii neplacute, dar detii toate resursele pentru a le depasi cu succes!

Fecioara- E o zi ca de sarbatoare, in care ai motive de bucurie, de veselie, de optimism in compania unor persoane cu care te simti pe aceeasi lungime de unda. S-ar putea spune ca toate evenimentele acestei zile au la baza o reusita, un succes pe care il impartasesti si cu alte persoane deci merita sa va adunati la un loc sa celebrati victoria comuna, orice eveniment deosebit iti poate face ziua mult mai frumoasa, pentru ca ajung la urechile tale doar vesti excelente despre nasteri, casatorii, reusite la examene sau alte momente de top.

De același autor

Related Articles