Minoră violată de un om de afaceri

fataviolataconstanta-1349899898

Caz cutremurător la Petroșani. O fată în vârstă de 14 ani acuză un om de afaceri iranian, în vârstă de 64 de ani, proprietar al unei case de amanet din localitate, că a violat-o. Oamenii legii au demarat o anchetă și încearcă să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut fapta. Mai mult, minora va fi examinată de un medic pentru a se stabili dacă a fost sau nu agresată sexual.

Adolescenta a precizat că a fost abordată de către cetățeanul iranian miercuri după-masa, în centrul municipiului Petroșani. Aceasta trecea pe stradă când ar fi fost abordată de către bărbatul care se afla în scara blocului în care locuiește. Individul i-ar fi spus fetei că vrea să-i ofere în dar o bijuterie din aur. În acel moment, fata l-ar fi întrebat de ce ar vrea să-i facă ei un asemenea cadou, iar răspunsul bărbatului ar fi fost: „Pentru că vreau să fac un bine unui copil”. Cu toate acestea fata a rămas rezervată, însă până la urmă a urcat în apartamentul bărbatului. Odată intrată în casă, omul de afaceri iranian a încuiat ușa și a poftit-o pe fată să intre într-una dintre camerele locuinței. Fata s-a împotrivit și i-a spus că vrea să plece însă nu a mai avut cum. Pentru că s-ar fi împotrivit actului sexual fata ar fi fost lovită de către individ. Copila mai povestește că, după ce a violat-o, bărbatul a plecat la toaletă, timp în care a reușit să se îmbrace și să fugă.

După ce a scăpat din locuinţa bărbatului, fata s-a dus acasă, unde i-a povestit mamei sale întreaga întâmplare. Au așteptat să ajungă de la serviciu și tatăl fetei, iar în jurul orei 22.00, au plecat la Poliție pentru a depune plângere împotriva omului de afaceri iranian. În acest caz, polițiștii, împreună cu procurorii și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara, au demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a fost comisă fapta. „Plângerea a fost înregistrată şi s-a constituit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, care se află în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, subcomisar Bogdan Niţu. Urmează să fie efectuată și o expertiză medico – legală, absolut necesară în astfel de situaţii. (servusspres.ro, cugetliber.ro)

De același autor

Related Articles