Accident pe DN 76. O tânără a plonjat cu maşina în râu

microbuz in apa

O tânără de 21 de ani a scăpat cu viață după ce a plonjat cu mașina în albia unui râu din Hunedoara. Accidentul a avut loc în această dimineață, pe DN 76, în localitatea Podele, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subcomisar Bogdan Niţu. „În jurul orei 04:10, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Corlăţel, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia de mers Brad-Deva, din cauza faptului că a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în partea stângă a sensului de mers, în pârâul Luncoi, la o diferenţă de nivel de circa 3 metri faţă de nivelul drumului. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere în vârstă de 21 de ani, din comuna Corlăţel, judeţul Mehedinţi”, precizează reprezentantul IPJ.

Conducătorul auto este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din cuplă.

(Sebastian Dragomir)

2 COMENTARII

  1. Stimati redactori, in primul rand, buna ziua!
    Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: de ce pe banii mei si ai altora, ne umpleti capul si timpul cu stiri fara rost? Ce treaba am eu cu ,,Podelele” din Hunedoara? Cunoasteti faptul ca de la Bautar incolo, spre Hateg, sunteti morti? Nu va mai prinde nimeni. Pe partea de vest, va mai auziti pana pe la jumatatea drumului spre Arad si pace. In Mehedinti – nici atat. La fel in Clisura, De fapt, nu va poate receptiona nimeni de pe la Lescovita incolo ca sa nu mai spun peste PIatra Alba. Ba in ultimul timp va receptionam greu si in Valea Bozovici, la marginile depresiunii. Mai ieri parca, ati postat nu stiu ce stire cu un tanar care a murit intr-un accident prin Moldova, pe undeva?!?!. Auzi tu, din Moldova. Un mort. Dumnezeu sa-l ierte, dar chiar sunteti in criza de stiri ? Inspirati-va de la site-urile de stiri pe care le aveti pe acolo. La aia este plin, la voi, scuze de expresie, labe triste. Ceea ce faceti dv. nu cadreaza sub nici o forma cu sloganurile si promo-urile legate de stiri. ,,sanzational, exclusiv, fenomenal….bla bla bla” vorba fara fapte. Jurnalele dv. au ajuns niste ,,slabe culegeri trunchiate de prin stirile nationale”. Nu va mai ascult. Inainte nu pierdeam un jurnal de ora 17. Acum….ce sa ascult? O stiire doua locala si aia f trista de pe vreo un comunicat probabil. Treziti-va” domnilor. Avem posturi nationale, Avem RadioRomaniaActualitati. Este postul care face – si o face bine – ceea ce vreti voi sa copiati. Nu stiu ce patimi sau ambitii se zbat in interiorul colectivului dv. dar va reamintesc ca SUNTETI UN RADIO LOCAL, UN RADIO AL CARAS SEVERINULUI IN PRIMUL RAND, platit din bani publici. Nu dati stiri din locuri in care nici macar nu sunteti receptionati. Ati pierdut ascultatori ,,la greu” in ultuimul an. Oare de ce ? Din vina cui? Fiti originali, fiti voi insiva, fiti RadioResita, sunetul Banatului Montan asa cum ati fost candva. Nu neaparat sforaitul ,,dragostea mea” dar fiti voi asa cum trebuie sa fiti. Stim bine a cui dragoste era si de ce. Au picat banii, a picat si dragostea aia strigata peste tot. As putea cita clasicul ,,Ai money – I love you, n-ai banii – haidii pa!” S-a terminat cu radio de nu mai gasesti nici macar urma de ,,indragostit” pe acolo. Nu faceti lucruri de mantuiala, ca sa fie facut ceva acolo. In radio, este ca in arta; daca nu o faci bine – nu-ti iese.
    Cu Respectul din care a mai ramas vreo 10%
    Maya Lucia Bauerr
    ps. Va informez ca acest comentariu il voi trimite si SNR in cazul in care il veti cenzura.

    • Stimată doamnă,

      Vă mulţumim că ne ascultaţi şi ne citiţi pagina de internet. Vă asigurăm că nu ne abatem nicio clipă de la codul deontologic al jurnalistului, iar informaţiile difuzate on-air sunt diferite faţă de ceea ce găsiţi pe site.
      În grupajele de ştiri au prioritate informaţiile locale şi regionale, însă difuzăm şi informaţii naţionale pentru că ne interesează ce se întâmplă în România, unele informaţii pot fi un exemplu.
      Pe pagina de internet în schimb puteţi găsi mult mai multe informaţii, diverse pentru ca cetăţeanul să aibă de unde alege, inclusiv ştiri mondene. În ceea ce priveşte accidentele, şi noi am constatat din nefericire că sunt cele mai căutate. Dacă dvs preferaţi informaţiile culturale sau sociale… puteţi alege.
      Nu am înţeles însă ameninţarea din final “Va informez ca acest comentariu il voi trimite si SNR in cazul in care il veti cenzura”. Noi nu am cenzurat niciodată pe nimeni, atâta timp cât nu s-au folosit expresii vulgare.
      Vă mulţumim încă odată pentru că ne ascultaţi, mai ales că păstraţi frecvenţa atunci când vizitaţi alte judeţe.

      O zi frumoasă!

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles