[audio] Echipa de fotbal american Reşiţa Locomotives a încheiat pe locul 5

Resita Locomotives - Mures Monsters fotbal american iunie 2015

Reşiţa Locomotives a încheiat pe locul 5 actualul sezon al Campionatului Naţional de fotbal american, la prima participare pentru jucătorii coordonaţi de medical stomatolog  Raul Siladi.

În meciul pentru locurile 5-6 s-au întâlnit ocupantele locului al 3-lea din cele două conferinţe, Reşiţa Locomotives din conferinţa de Nord-Vest şi Mureş Monsters din conferinţa de Sud-Est. Ambele echipe au avut parte doar de înfrângeri în sezonul regulat, meciurile disputate fiind în faţa unor echipe cu mult mai multă experienţă.

Duminică, 7 iunie, reşiţenii au câştigat cu 14-13 meciul împotriva echipei Mureş Monsters. Partida a avut loc pe stadionul Gloria din cartierul Lunca Bârzavei. A fost un sezon dificil, a declarat Raul Siladi, care se aştepta la mai mult. „Am momente bune în toate meciurile; am avut şi momente mai slabe din care trebuie să învăţăm şi să nu mai repetăm greşelile”, a precizat Raul Siladi. Lotul echipei Reşiţa Locomotives se va reuni la jumătatea lunii iulie-începutul lunii august. Vor fi reluate antrenamentele şi vor fi organizate acţiuni de recrutare pentru noi jucători.

Ascultaţi aici declaraţia lui Raul Siladi, după meciul cu Mureş Monsters:
(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles