Roxamy Reşiţa este campioana la minifotbal a judeţului Caraş-Severin

Roxamy campioana la minifotbal 2015

Echipa Roxamy Reşiţa este campioana judeţului Caraş-Severin la minifotbal, în actualul sezon. Pe locul doi a încheiat competiţia FC Lescoviţa, iar pe trei echipa Camerei de Comerţ. Duminică, 7 iunie, după disputarea meciurilor din ultima etapă a Campionatului Judeţean de minifotbal Caraş-Severin a avut loc un moment festiv în cadrul căruia au fost premiate echipele de pe podium şi au fost înmânate premiile speciale. Cel mai tehnic jucător a fost desemnat Leontin Doană (Roxamy), golgheterul campionatului, cu 45 de goluri, a fost Carol Domondy (Dedeman), iar cel mai bun portar a fost Cristian Copocean (Camera de Comerţ). Premiul fair-play a fost acordat echipei Humanitas Pro Deo, ne-a informat Dorin Voina, managerul de proiect.

Echipa Roxamy va reprezenta judeţul Caraş-Severin la turneul regional care se va desfăşura la Deva, în perioada 12-14 iunie. În Cupa României vor participa FC Lescoviţa şi FC Kazan. Competiţia va avea loc în perioada 26-28 iunie, la Piatra Neamţ. Tragerea la sorţi, atât pentru turneul regional cât şi pentru Cupa României, este programată marţi, 9 iunie, de la ora 19.

Doi arbitri din Caraş-Severin, Gheorghe Balaj şi Adrian Enăşescu, au fost desemnaţi să conducă partide la turneul regional de la Deva.

sursa foto: Alin Găină

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles