Horoscop 2 iunie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 2 iunie:

Opozitia Soarelui cu Luna, altfel spus Luna Plina, sporeste agitatia si nervozitatea. Din cauza acestui aspect astral, simtiti o nevoie continua de a face ceva.Prin urmare, riscul de accidente este mai mare decat in alte zile, ca si riscul escaladarii periculoase a unor discutii. Pastrati-va calmul!

GEMENI-Ziua ar putea aduce unele obstacole in profesii si pentru realizarea unei sarcini aveti nevoie de mai mult timp decat aţi anticipat iniţial. În iubire, aţi putea avea un dezacord important cu partenerul vostru.

RAC-Veti gasi sprijinul de care aveti nevoie la persoane pe care le apreciati. Treptat veti depasi dificultatile care apar in cale. In sfera sentimentala, ati putea avea o prima intalnire cu cineva care va place.

LEU- Ar trebui sa-i ignorati pe cei care se implica în discutii sau conflicte care va pot afecta imaginea profesionala. In dragoste, ati putea incepe o poveste de dragoste in timpul unei petreceri sau eveniment.

FECIOARĂ-Nu lasati anxietatea sau nerabdarea sa va faca sa gresiti strategiile de afaceri sau proiectele. Cu o atitudine calma si echilibrata veti obtine rezultate mai bune. In dragoste, puteti face ceva neasteptat pentru a va arata dragostea fata de cineva.

BALANŢĂ- Astazi poate fi o zi foarte potrivita pentru a canaliza interesele creative. Petreceti timpul cu activitatile preferate pentru a va crea un calm interior. In iubire, va puteti bucura de lucruri simple alaturi de persoana iubita.

SCORPION-Ocupatiile dvs intra intr-o noua etapa si trebuie sa va pregatiti in totalitate. Este bine sa nu va indoiti de abilitatile si cunostintele dvs. In dragoste, aceasta va fi o zi ideala de a intalni pe cineva special.

SĂGETĂTOR- Unul dintre instrumentele cele mai valoroase este optimismul pe care il simtiti. Viitorul dvs este luminos si plin de perspective bune. In dragoste, poate unele angajamente sociale va ocupa ceva timp pana intalniti pe cineva drag.

CAPRICORN- Zilele urmatoare va aduce activitati intense legate de proiectele dvs. Ati putea face chiar o calatorie de afaceri in scurt timp. La nivel emotional, persoana iubita va ofera suport complet si va sprijina deciziile dvs.

VĂRSĂTOR-Sunteti axat pe activitatile dumneavoastra si va propuneti sa incheiati mai multe chestiuni nerezolvate. Mai mult decat atat, ati putea profita din vanzarea unor bunuri. In dragoste, partenerul dvs ar putea sa va faca o surpriza minunata.

PEŞTI-Apar noi optiuni in activitatea dumneavoastra profesionala si trebuie sa fiti pe deplin pregatiti pentru a le rezolva. Mai mult, economia dumneavoastra se imbunatateste. In dragoste, ati putea dezvolta sentimente profunde pentru cineva

BERBEC-Un schimb de idei si cunostinte cu colegii de la locul de munca, va ajuta sa dobanditi perspective inovatoare si creative pentru proiecte viitoare. In dragoste, comunicarea va fi esentiala pentru a aprofunda relatia cu cineva drag.

TAUR- In aceasta zi, puteti face un pas foarte important in activitatile dvº astfel incat sa nu pierdeti timp sau sa va minimizati eforturile. Munciti cu determinare pentru a obtine ceea ce vreti. In dragoste, partenerul vrea sa petreaca mai mult timp cu dvs.

Cele mai citite

Related Articles