S-a stabilit ORDINEA în care artiștii vor cânta la FINALA EUROVISION

eurovision-voltaj_calin goia

Ordinea de intrare în finala Eurovision a fost stabilită de televiziunea publică austriacă ORF și aprobată de European Broadcasting Union (EBU).Show-ul de sâmbătă noaptea va fi deschis de Slovenia, iar artiștii care vor cânta înaintea celebrului “Start vot” sunt cei de la Il Volo, reprezentanții Italiei.

Trupa Voltaj, care reprezintă România la Eurovision, va intra sâmbătă în finală cu numărul 20, scrie Agerpres.

Astfel, ordinea intrării țărilor concurente în finala Eurovision este următoarea: Slovenia, Franța, Israel, Estonia, Marea Britanie, Armenia, Lituania, Serbia, Norvegia, Suedia, Cipru, Australia, Belgia, Austria, Grecia, Muntenegru, Germania, Polonia, Letonia, România, Spania, Ungaria, Georgia, Azerbaidjan, Rusia, Albania și Italia.

Anul acesta, în finala Eurovision, care se află la ediția jubiliară cu numărul 60, intră un număr record de țări – 27. Cu ocazia acestei aniversări, Australia a fost invitată în concurs datorită numărului mare de fani din această țară, dar și pentru că populația australiană este formată, în majoritate, din imigranți europeni, după cum au motivat organizatorii.

Sursa: libertatea.ro

Cele mai citite

Related Articles