Horoscop, 3 mai 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 3 mai :
Cuadratura Lunii cu planeta Uranus predispune la schimbări neaşteptate şi chiar la mici altercaţii. Este posibil să simţiţi nevoia de mai multă libertate şi să primiţi reproşuri.

TAUR -Veţi fi nevoit sa faceţi astăzi activităţi ce duc la rutină şi asta vă cam plictiseşte. Chiar dacă cei din jur vă reproşează că sunteţi cam răutăcioşi nu puneţi la suflet, nu se merită.

GEMENI – Treceţi printr-o perioadă creativă şi nu ar strica să vă apucaţi să confectionati obiecte hand made. În orice caz începând de astăzi puteţi face bani frumoşi dacă aveţi un talent ascuns. La capitolul sănătate staţi excelent.

RAC – Dacă aşteptaţi ca cineva să vă contacteze azi, vă veţi enerva şi vi se va părea ca acea persoană este insensibilă, iresponsabilă sau genul care nu îşi ţine promisiunile. Nu uitaţi, oamenii uneori au 2 feţe.

LEU –Perspicacitatea acestor nativi nu poate fi pusă la îndoială, dar vor să facă prea multe dintr-o dată. Seria neînţelegerilor cu rudele continuă, mai ales dacă sunt implicate persoane mai tinere. Puteţi rata o invitaţi importantă azi şi asta vă poate face să regretaţi mai târziu.

FECIOARĂ – Aveţi o dorinţă puternică de a intra într-un parteneriat nou. Nu disperaţi pentru că ceasurile serii vă aduc o serie de satisfacţii. Din punct de vedere financiar vă merge bine, din ce în ce mai bine.

BALANŢĂ –Astăzi mai mult ca şi până acum vă obsedează necesitatea schimbării de imagine. Intuiţia vă va ajuta să ocoliţi complicaţiile sentimentale. Atrageţi atenţia eventualilor parteneri fără să vreţi şi sunteţi asaltaţi de propuneri incitante.

SCORPION –Dacă azi sunteţi decişi să spuneti adevărul şi numai adevărul, tot nu veţi fi luaţi în seamă. Nu este prima oară cand greşiţi, dar este prima dată când vi se va răspunde în aceeaşi manieră.

SĂGETATOR– Este o perioadă perfectă în care puteţi să vă îmbunătăţiţi latura romantică, fiind mai atenţi cu cei din jur. Prima impresie contează, aşa că acordaţi-vă destul timp să vă pregătiţi ca atare.

CAPRICORN – Vă veţi dovedi un bun prevăzător şi îi cuceriţi pe cei din anturaj prin atitudinea aleasă în momentele cele mai stresante. Nu veţi lăsa să se vadă cât de mult vă afectează situaţia financiară care nu e tocmai roz acum.

VĂRSĂTOR –Aveţi un statut moral bine stabilit la care nu renunţaţi. Familia va fi prea puţin întelegătoare cu independenţa de care aveţi nevoie şi nu vă va tolera unele acţiuni pe care nu le înţelege aşa că nu puneţi la suflet vedeţi-vă de drum.

PEŞTI – S-ar putea să apreciaţi abordarea unei persoane într-o situaţie delicată cu care vă veţi confrunta. În această perioadă sunteţi foarte dinamici şi asta e bine. Vă asumaţi rolul de victim de luni încolo.

BERBEC – Cu toate că în ultimul timp aţi fost învinuiţi că sunteţi prea visători, a sosit momentul să le dovediţi tuturor că nu aţi greşit şi că pot să se bazeze oricând pe voi. Ziua o veţi savura din plin alături de persoane apărute de curând în cercul de cunoştinţe.

De același autor

Related Articles