Metalul Resita dupa meciul cu FC Caransebes (1)

Jucătorii de la Metalul Reşiţa se pregătesc pentru meciul cu Olimpia Satu Mare de sâmbătă, într-o atmosferă dificilă. Rosso-nerii nu au primit zilele acestea echipament pentru antrenament deoarece magazionerul de la club, nemulţumit că nu şi-a primit salariile de mai multe luni, nu a deschis magazia. Nici situaţia financiară a jucătorilor nu este la zi. Există întârzieri la salarii cuprinse între 3 şi 5 luni, după cum a afirmat antrenorul Daniel Opriţa la sfârşitul săptămânii trecute, după meciul cu FC Olt. Tehnicianul a spus că dincolo de acest aspect, el îi încurajează pe elevii săi să joace pentru ei:

Despre partida de sâmbătă, cu Olimpia Satu Mare, din etapa a 4-a a play-off-ului ligii a doua de fotbal seria a doua, a vorbit joi, 23 aprilie, antrenorul secund Cristian Apostol, care a recunoscut că moralul jucătorilor nu este foarte bun:

Având în vedere greutăţile cu care se confruntă clubul din Valea Domanului, joi, la Primăria Reşiţa a avut loc o întâlnire între edilul Mihai Stepanescu, antrenorul Metalului, Daniel Opriţa, şi tatăl principalului finanţator, Cătălin Rufă. Vom reveni cu amănunte.

foto arhivă

(Adina Niţă)