[audio] Problemele financiare de la clubul de fotbal Metalul Reşiţa afectează antrenamentele jucătorilor

Metalul Resita dupa meciul cu FC Caransebes (1)

Jucătorii de la Metalul Reşiţa se pregătesc pentru meciul cu Olimpia Satu Mare de sâmbătă, într-o atmosferă dificilă. Rosso-nerii nu au primit zilele acestea echipament pentru antrenament deoarece magazionerul de la club, nemulţumit că nu şi-a primit salariile de mai multe luni, nu a deschis magazia. Nici situaţia financiară a jucătorilor nu este la zi. Există întârzieri la salarii cuprinse între 3 şi 5 luni, după cum a afirmat antrenorul Daniel Opriţa la sfârşitul săptămânii trecute, după meciul cu FC Olt. Tehnicianul a spus că dincolo de acest aspect, el îi încurajează pe elevii săi să joace pentru ei:

Despre partida de sâmbătă, cu Olimpia Satu Mare, din etapa a 4-a a play-off-ului ligii a doua de fotbal seria a doua, a vorbit joi, 23 aprilie, antrenorul secund Cristian Apostol, care a recunoscut că moralul jucătorilor nu este foarte bun:

Având în vedere greutăţile cu care se confruntă clubul din Valea Domanului, joi, la Primăria Reşiţa a avut loc o întâlnire între edilul Mihai Stepanescu, antrenorul Metalului, Daniel Opriţa, şi tatăl principalului finanţator, Cătălin Rufă. Vom reveni cu amănunte.

foto arhivă

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles