Începe numărătoarea maşinilor pe şosele

politia lugoj

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă participanţii la trafic că va avea loc recensământul de circulaţie rutieră, pe autostrăzile de pe raza judeţelor: Arad, Hunedoara şi Timiş. De asemenea, acţiunea va avea loc pe toate drumurile naţionale de pe raza judeţelor: Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Mehedinţi şi Timiş.
Recensământul se desfăşoară în zilele de 20 şi 28 aprilie, în intervalul orar 08.00-18.00.
Posturile de recenzare vor fi semnalizate printr-un jalon aşezat pe partea dreaptă a drumului, pe care se va monta o plăcuţă cu numărul postului. Amplasarea acestora se va face în afara platformei drumului, neafectând traficul rutier.
Înregistrările se desfășoară după un calendar prestabilit de CNDANR, timp de zece zile, în diferite perioade ale anului, respectiv două zile în luna aprilie, două zile în luna mai, trei zile în luna august, o zi în luna octombrie și două zile în luna noiembrie.
Pe întreaga rețea de drumuri publice vor fi înregistrate vehiculele în 3.350 posturi de recenzare, din care 960 de posturi pe drumuri naționale și 2.390 de posturi pe drumuri județene și comunale.
Acțiunea are loc ca urmare a recomadării Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite în toate statele Uniunii Europene.

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles