Parada motocicletelor la Reșița

motociclisti

Poliţiştii rutieri sprijină membrii Asociaţiei Guerrilla Motors din Reşiţa în desfăşurarea unei parade a motocicletelor, pe raza municipiului Reşiţa, în cursul zilei de 18 aprilie a.c.

Atât poliţiştii, cât şi motocicliştii îşi doresc ca prin această activitate să sporească respectul în trafic, dar şi prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi motociclişti.
Poliţiştii vor împărţii materiale cu caracter informativ-preventiv motocicliştilor, pe care se regăsesc sfaturi privind prevenirea accidentelor.
Colaborarea între poliţiştii rutieri, membrii Guerrilla Motors şi Casa de Cultură a Studenţilor este una foarte bună, toţi implicându-se atât în campanii privind circulaţia pe drumurile publice şi prevenirea accidentelor, cât şi în acţiuni caritabile.
Conducătorii de autovehicule, fie ele pe două sau patru roţi, îşi doresc să fie respectaţi în trafic având în vedere că drumul public aparţine tuturor şi trebuie să fie loc pentru toţi participanţii la trafic.

• Plecarea se va face începând cu orele 14.30 din cartierul Lunca Pomostului (din parcarea Bistro) şi vă aşteptăm să ne fiţi alături ca de fiecare dată.

De același autor

Related Articles