Ciprian Marica va juca la echipa spaniolă Getafe

FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - CROATIAAtacantul român Ciprian Marica a semnat pentru clubul spaniol de fotbal Getafe CF, a confirmat preşedintele grupării madrilene, Ángel Torres, pentru Marca, transmite AGERPRES.
Marica, liber de contract din mai, când i s-a încheiat înţelegerea cu Schalke 04, a fost aproape de a ajunge la altă formaţie spaniolă, Rayo Vallecano, dar oferta acesteia a fost ”insuficientă pentru jucător”, precizează Marca.
Internaţionalul român a fost în tribune la meciul pe care Getafe l-a câştigat cu scorul de 2-0 cu Celta Vigo, joi seara, pe Coliseum Alfonso Pérez.
Marica a fost adversarul formaţiei iberice în Europa League, pe vremea când juca la VfB Stuttgart, precizează cotidianul iberic.
Vara aceasta, printre echipele interesate de Marica s-au vehiculat a fi Arsenal Londra, Tottenham sau Fiorentina.
Ciprian Marica, care va împlini 28 de ani pe 2 octombrie, este un produs al clubului Dinamo, dar s-a transferat la o vârstă fragedă (19 ani) la Şahtior Doneţk, unde a evoluat între 2004 şi 2007. Au urmat patru sezoane la Stuttgart (2007-2011) şi alte două la Schalke (2011-2013).
Marica a adunat 64 de selecţii la naţionala României, pentru care a marcat 22 de goluri.
De-a lungul timpului la Getafe au mai jucat şi alţi români, Cosmin Contra, Gică Craioveanu sau Marius Luca. Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles