Jandarmii îşi deschid porţile

masina-jandarmi-rr

Jandarmii din vestul ţării se întâlnesc în această săptămână cu cetăţenii care doresc să îi cunoască şi să afle mai multe despre activitatea lor.
La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad este organizată astăzi Ziua Porţilor Deschise. Jandarmii au pregătit exerciţii demonstrative specifice misiunilor pe care le desfăşoară şi exerciţii cu câinii de serviciu. Un eveniment similar se desfăşoară astăzi la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor de Jandarmi „Eftimie Murgu“ din Lugoj, iar joi la Timişoara, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, plutonier major Cristian Marc:

Tot joi, pe 9 aprilie se vor deschide şi porţile Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin. Cei ce îi vor vizita pe jandarmi vor putea cunoaște tehnica din dotare, materialele de intervenţie şi de comunicaţii. Persoanele care doresc să urmeze o carieră în jandarmerie, se vor putea documenta cu privire la oferta de şcolarizare în instituţiile militare de învăţământ.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles