[AUDIO] Poliţiştii cărăşeni fac greva foamei în timpul liber

politist-protest-tricou

Aproape 130 de poliţişti din cadrul Sindicatului Poliţiştilor din Banat,  filiala Caraş-Severin, au aderat de astăzi la o acţiune de protest.  Liderul Sindicatului, Ion Efta Oberşterescu, a precizat într-o conferinţă de presă că principalele motive care i-au determinat să recurgă la proteste sunt: statutul poliţistului, legea salarizării, restanţele salariale şi a altor drepturi băneşti, dotarea poliţiştilor şi siguranţa poliţiştilor în stradă.
Pentru că sindicaliştii din poliţie nu pot recurge la prea multe forme de protest pentru a-şi susţine cauza, poliţiştii reşiţeni au recurs la o formă inedită, greva foamei în timpul liber. Ion Oberşterescu a afirmat că principalul motiv pentru care vor recurge la greva foamei în timpul liber din 15 octombrie, este acela că cetăţeanul nu trebuie să sufere, interesul lui primează.

Liderul Sindicatului Ion Efta Oberşterescu despre principalele motive care i-au determinat să recurgă la proteste:

Despre greva foamei în timpul liber:

După ce a fost chemat la raport de către conducerea IPJ Caraş-Severin în timpul conferinţei de presă, reprezentanţii mass-media au fost rugaţi să părăsească incinta sindicatului şi implicit incinta Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Reşiţa. Întrebat de Radio România Reşiţa dacă s-au făcut presiuni asupra sa şi de ce natură au fost acestea, Ion Oberşterescu a mai răspuns:

SIND POLITIE 2

2 COMENTARII

  1. Felicitari, putini au curajul dumneavoastra!Meritati toate aprecierile colegilor si inclusiv ale cetatenilor.

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles