Horoscop, 3 martie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 3 martie

Astrele pregătesc surprize în plan financiar și profesional pentru berbeci, raci, scorpioni și pești. În plan sentimental, balanțele și săgetătorii sunt în culmea fericirii. Află de ce au parte nativii fiecărei zodii.

PEȘTI
Dacă plănuiești să îți iei un al doilea serviciu sau o răspundere suplimentară, asigură-te că ceri remunerația pe care ți-o dorești. Ai mari șanse să o obții dar cu mult calm şi răbdare, nu face presiuni pentru că nu este momentul. La capitolul sănătate fi mai precaut.

BERBEC
Pregătește-te pentru o schimbare bruscă a situației în favoarea ta, fie în plan sentimental, în relația cu partenerul sau cu copiii, fie în plan profesional, prin apariția unui nou proiect care îți va aduce succes. În orice caz trage aer în piept şi relaxează-te, meriţi!

TAUR
Cineva din familia ta sau din cercul tău de prieteni a pus în aplicare un plan în urma căruia vei beneficia atât tu, cât și cei dragi de o sumă consistentă. Plecaţi la cumpărături împreună cu cei dragi iar ziua va fi mai frumoasă. Din punct de vedere al sănătăţii reumatismul nu vă dă pace.

GEMENI
Ai noroc în plan comunicațional. Ai putea obține brusc popularitate pe Internet printr-un proiect important în care eşti angrenat de ceva timp. Din punct de vedere financiar totul decurge normal, deşi ţi-ai dori să mai îmbunătăţeşti câte ceva la acest capitol. Va veni şi timpul ăstă, nu-ţi face griji.

RAC
Pui bazele unei afaceri sau începi o nouă activitate în plan profesional, care îți vă aduce success şi faimă. Te simţi eliberat şi poţi respire liniştit că ai scăpat de acele probleme care erau tot mai apăsătoare. În dragoste aveţi noroc de un partener înţelegător care astăzi mai mult ca oricând vă va face pep lac.

LEU
Uranus și Jupiter lucrează împreună pentru a-ți garanta norocul în orice activitate, da rai grijă asta nu înseamnă că trebuie să te relaxezi. Ai grijă ce-ţi doreşti şi cu cine stai astăzi de vorbă pentru că cei din jur pot interpreta greşit anumite gesture. Speculaţi zona financiară pentru că puteţi câştiga o sumă frumuşică.

FECIOARĂ
Primești ajutor financiar din partea unei persoane care vrea să își păstreze anonimatul, sau te contactează un investitor care vine la momentul potrivit. În sfârşit orice ar fi e înspre binele tău vei vedea. Cu sănătatea ai grijă,inima e cea care are problem de această data.

BALANȚĂ
Persoana iubită îți îndeplinește, din greșeală, un vis pe care l-ai avut pentru multă vreme, aşa că nu-ţi mai încapi în piele de fericire. Din punct de vedere financiar grijă mare la vânătorii de averi sau cei care vă ţin spatele din interes

SCORPION
Este momentul potrivit să începi proiectul independent pe care ți l-ai dorit dintotdeauna. Vei avea sprijinul colegilor, dar și al șefilor iar acest aspect este foarte important. In rest liniste si pace pe toate planurile

SĂGETĂTOR
Așteapă-te la o surpriză extraordinară din partea persoanei iubite. Este posibil să te invite într-o călătorie de vis în străinătate. Din punct de vedere financiar nu o duceti rau dar e loc si de mai bine asa ca ce ziceti de un nou proiect

CAPRICORN
Obții banii de care aveai nevoie pentru a-ți redecora casa, sau pentru a ajuta o rudă aflată la nevoie. Ai grija ce cumparaturi faci astazi pentru ca ai multe obiecte de achizitionat. Din punct de vedere amoros doar lapte si miere

VĂRSĂTOR
Atât relațiile personale, cât și cele profesionale sunt mai bune ca niciodată. Nu aveti niciun stres astazi iar problemele au disparut si ele. Aveti chef de viata si cine stie nu este exclus s ava luati familia sis a plecati într-un loc frumos, aşa pe sufletul vostru.

De același autor

Related Articles