Horoscop 27 februarie 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 27 februarie:

Cuadratura Lunii cu planeta Uranus predispune la schimbări neaşteptate şi chiar la mici altercaţii. Este posibil să simţiţi nevoia de mai multă libertate şi să primiţi reproşuri. Abtineţi-vă de la discuţii pe care le veţi regreta!

PEŞTI – S-ar putea să apreciaţi abordarea unei persoane intr-o situaţie delicată cu care vă veţi confrunta. In această perioadă sunteţi foarte dinamici si asertivi. Vă asumaţi rolul de mentor chiar si in fata sefilor dar nu vă enervaţi dacă nimeni nu vă ascultă acum, e o chestiune de moment.

BERBEC – Sunteti plin de energie si idei. Sunteti apreciat in societate. Din cauza entuzismului, riscati sa depasiti anumite limite. Nu provocati discutii in contradictoriu! Dupa-amiaza apare o problema sentimentala pe care ati fi putut sa o evitati.

TAUR – S-ar putea sa intelegeti gresit un partener de afaceri si sa va certati degeaba. Va sfatuim sa va calmati si sa lamuriti toate neintelegerile, pentru ca riscati sa rupeti colaborarea. Dupa-amiaza va destindeti la o discutie cu un prieten bun care va viziteaza.

GEMENI – Dimineata s-ar putea ca relatiile cu prietenii sa fie putin tensionate din cauza ca nu reusiti sa îi intelegeti corect. Astazi nu este indicat sa luati decizii importante pe plan profesional si in afaceri, pentru ca puteti pierde mult. Dar daca trebuie totusi sa luati decizii, ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta.

RAC – Gasiti solutii originale pentru problemele de la locul de munca, dar sa nu va asteptati la aprecieri din partea colegilor! Dupa-amiaza s-ar putea ca o persoana mai în vârsta sa va faca tot felul de reprosuri. Va recomandam sa nu va lasati provocat.

LEU –Perspicacitatea acestor nativi nu poate fi pusă la indoială, dar vor să facă prea multe dintr-o dată. Seria neînţelegerilor cu rudele continuă, mai ales dacă sunt implicate persoane mai tinere. Puteţi rata o invitaţi importantă azi şi asta vă poate face să regretaţi mai târziu.

FECIOARĂ – Aveţi o dorinţă puternică de a intra într-un parteneriat nou, doar că vi se pare că sunt prea multe forţe care vi se împotrivesc. Poate veţi ajunge la masa negocierilor plini de încredere, însă sunt foarte repede dezamăgiţi. Aveţi nevoie de o gândire logică.

BALANŢĂ –Astăzi mai mult ca şi până acum vă obsedează necesitatea schimbării de imagine. Intuiţia vă va ajuta să ocoliţi complicaţiile sentimentale. Atrageţi atenţia eventualilor parteneri fără să vreţi şi sunteţi asaltaţi de propuneri tentante.

SCORPION –Dacă azi sunteţi decişi să spuneti adevărul şi numai adevărul, sigur veţi reuşi să jigniti o persoană dragă. Nu este prima oară cand greşiţi, dar este prima dată când vi se va răspunde în aceeaşi manieră.

SĂGETATOR- Este o perioadă perfectă in care puteţi să vă imbunătăţiţi latura romantică, fiind mai atenţi cu cei din jur. Prima impresie contează, aşa că acordaţi-vă destul timp să vă pregătiţi ca atare.

CAPRICORN – Vă veţi dovedi un vizionar şi îi cuceriţi pe cei din anturaj prin atitudinea aleasă în momentele cele mai stresante. Nu veţi lăsa să se vadă cât de mult vă frământă o problemă pe care doar timpul o va rezolva .

VĂRSĂTOR –Ripostele voastre azi vor escalada pe oră ce trece, dar aveti un statut moral bine stabilit la care nu renunţaţi. Familia va fi prea puţin întelegătoare cu independenţa de care aveti nevoie şi nu vă va tolera unele acţiuni pe care nu le înţelege.

De același autor

Related Articles