Întârzieri de milioane de euro

sorin frunzaverde consiliu

În judeţul Caraş-Severin se află în derulare proiecte cu finanţare europeană de mai multe milioane de euro, care trebuie finalizate în acest an. La nivelul Consiliului judeţean, cel care implementează aceste proiecte, au fost constatate însă întrârzieri importante.
Sunt rămase în urmă în principal lucrările de construcţie şi reabilitare a staţiilor de epurare de la Reşiţa, Bocşa, Anina şi Oraviţa – adjudecate de o firmă spaniolă şi de reabilitare şi extindere a conductelor de distribuţie şi canalizare din Reşiţa, Caransebeş, Băile Herculane şi Moldova Nouă – adjudecate de S.C. Hidroconstrucţia S.A.. Această firmă înregistrează întârzieri şi în ceea ce priveşte construcţia staţiilor de transfer din Bozovici, Pojejena şi Oţelu Roşu.
Preşedintele Consiliului judeţean, Sorin Frunzăverde a avut întâlniri cu reprezentanţii acestor firme şi a promis o monitorizare atentă a graficului de execuţie şi măsuri coercitive în caz de nerespectare a acestuia. Afirmaţia a fost făcută la conferinţa de presă ce a avut loc astăzi.

(Daniela Tudor)

De același autor

Related Articles