[UPDATE] Liga Campionilor: rezultate din optimile de finală

Messi a ratat in meciul cu Manchester City

AS Monaco a produs surpriza în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, învingând-o miercuri seara, 25 februarie, cu 3-1, în deplasare, pe Arsenal Londra, în prima manşă. Pentru gazde au marcat Oxlade-Chamberlain în minutul 90+1, iar golurile oaspeţilor au fost înscrise de Kondogbia în minutul 38, Berbatov în minutul 53 şi Ferreira-Carrasco în minutul 90+4.

În alt meci, Bayer Leverkusen a câştigat partida cu finalist ediţiei trecute a competiţiei, Atletico Madrid, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Calhanoglu în minutul 57.
***

FC Barcelona a învins-o pe Manchester City cu 2-1, în deplasare, marţi seara, 24 februarie, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Ambele goluri ale catalanilor au fost înscrise de Suarez, iar pentru gazde a marcat Agüero. În al doilea meci marţi seara, Juventus Torino a câştigat acasă, în faţa echipei germane Borussia Dortmund cu 2-1. Au marcat Tevez şi Morata, respectiv Reus.

Miercuri seara, 25 februarie, sunt programate ultimele două meciuri din această fază: Arsenal Londra – AS Monaco şi Bayer Leverkusen – Atletico Madrid.

***

FC Porto a încheiat la egalitate cu FC Basel, 1-1, miercuri seara, 18 februarie, în deplasare, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Au marcat Gonzalez, respectiv Danilo din penalty. Într-un alt meci, Real Madrid a câştigat cu 2-0, în deplasare, împotriva formaţiei germane Schalke 04, şi are prima şansă pentru calificarea în sferturi. Golurile au fost înscrise de Ronaldo și Marcelo. Partidele din retur vor avea loc în data de 10 martie.


Paris Saint-Germain şi Chelsea Londra au încheiat la egalitate aseară, 1-1, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Golurile au fost marcate de Cavani, respectiv de Ivanovici. În celălalt meci disputat aseară, echipa lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a remizat cu Bayern Munchen, scor 0-0.

Celelalte patru meciuri din optimi: Manchester City (Anglia) – FC Barcelona (Spania), Juventus Torino (Italia) – Borussia Dortmund (Germania), Arsenal Londra (Anglia) – AS Monaco (Franţa) şi Bayer Leverkusen (Germania) – Atletico Madrid (Spania) sunt programate la 24 şi 25 februarie.

Partidele retur sunt programate în intervalul 10-18 martie.

sursa foto: digisport.ro

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles