Concurs național de poezie

primaria-caransebes

Primăria Municipiului Caransebeș și Casa de Cultură organizează în perioada 03-04 aprilie, a XX-a ediție a concursului național de poezie „SUB SEMNUL DE TAINĂ – GEORGE SURU”.
Concursul se organizează în municipiul Caransebeş în semn de recunoaștere a operei scriitoricești şi a contribuției poetului George Suru (16.02.1940 – 30.05.1979) la viaţa culturală a orașului de pe Timiş, cât şi pentru promovarea şi afirmarea unor talente literare de perspectivă. La concurs pot participa creatori din toată ţara, fără limită de vârstă, care nu au publicat în volum. Concurenții vor trimite, pentru concurs, un număr de maximum 10 creații originale, obligatoriu editate la PC, sau dactilografiate, în 3 exemplare.
Lucrările nu vor fi semnate ci vor purta un motto ales de autor. Creațiile literare vor fi însoțite de un plic sigilat, purtând același motto de identificare, în care se vor găsi datele de identificare (nume, prenume, adresa, nr. telefon), la care poate fi contactat concurentul. Se vor acorda 3 premii şi un premiu special, în bani. Poeziile premiate vor fi publicate în revista literară „Interferenţe”, a Casei de Cultură”.

(Lavinia Călina)

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles