Poliţia rutieră la datorie!

politia rutieraTrei evenimente rutiere au avut loc în Caraş-Severin în ultimile 24 de ore.
În zona comunei Brebu s-a produs un accident, care s-a soldat rănirea gravă a unui şofer de 48 de ani. Cauza acestuia a fost neadaptarea vitezei la condiţile de drum. Autoturismul se deplasa de la Brebu spre Reşiţa, iar carosabilul fiind umed, maşina a derapat şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa pentru îngrijiri medicale. La testarea cu aparatul alcooltest rezultatul a ieşit negativ.
De asemenea pe strada Spitalului din Reşiţa un alt eveniment rutier a avut loc pe baza nepăstrării distanţei regulamentare faţă de autovehiculul din faţă. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere de 32 de ani. Acesteia i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a rămâne internată. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind de asemenea negative. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
Iar în comuna Măureni un bărbat care conducea o autoutilitară a fost depistat având o concentraţie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului, de 55 de ani, i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Cele mai citite

Related Articles