[UPDATE] INFOTRAFIC

54a3d571682ccfcdcffee50f

Duminică, 25 ianuarie 2015, ora 23.00

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează la această oră că nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vremii sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

În judeţul Mehedinţi, traficul pe DN56A Drobeta Turnu Severin – Calafat a revenit la normal. Din cauza unei coliziuni dintre un autotren şi o autoutilitară, circulaţia fusese oprită pe ambele sensuri în zona localităţii Recea.

Duminică, 25 ianuarie 2015, ora 21.00

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din pricina unei coliziuni dintre un autotren şi o autoutilitară, traficul pe DN56A Drobeta Turnu Severin – Calafat este oprit pe ambele sensuri în zona localităţii mehedinţene Recea.
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste disciplină în trafic şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului.

Duminică, 25 ianuarie 2015, ora 19.00

Circulaţia rutieră se desfăşoară, la această oră, cu dificultate pe drumul naţional DN 57, între municipiul Orşova (judeţul Mehedinţi) şi oraşul Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin), din cauza unor căderi de pietre pe carosabil în sectorul Sviniţa.

Directorul Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Orşova, Ion Cunicel, a declarat pentru AGERPRES că, din cauza ploilor abundente, la kilometrul 41+800 al acestei artere de circulaţie situată în Clisura Dunării au avut loc alunecări de stânci care au blocat o jumătate de cale.

“Perimetrul afectat este semnalizat corespunzător. Participanţii la trafic sunt informaţi cu cel puţin 500 metri asupra pericolelor la care se expun dacă nu reduc viteza de deplasare şi nu respectă indicatoarele plantate”, a precizat Cunicel.

Potrivit sursei citate, lucratorii SDN Orşova se află în perimetrul afectat şi actionează pentru îndepărtarea stâncilor căzute, astfel încât în jurul orei 20,00 traficul rutier să revina la normal pe DN 57.

De același autor

Related Articles