Madonna stârneşte polemici

"W.E." Premiere - 2011 Toronto International Film Festival

Modul în care Madonna îşi promovează discul, “Rebel Heart”, a provocat nemulţumire pe internet, interpreta americană de 56 de ani fiind criticată pentru că se compară cu personalităţi precum fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela sau activistul politic Martin Luther King, militant pentru drepturile persoanelor de culoare, transmit AFP şi Huffingtonpost.

Polemica a izbucnit sâmbătă, după ce vedeta a difuzat pe Twitter, Instagram şi Facebook imagini ale unor mari apărători ai drepturilor omului retuşate în aşa fel încât să evoce fotografia de pe coperta viitoarei apariţii discografice, în care Madonna apare având faţa legată cu un cablu de culoare neagră.

“Se coboară tot mai mult pe scara bunului gust”, a comentat un internaut, în timp ce un altul i-a atras atenţia artistei că nu are nimic în comun cu Mandela.

Madonna a replicat cu rapiditate pe Facebook. “Regret, nu mă compar cu nimeni (…) Admir aceste inimi rebele. Nu este o crimă, o insultă sau o manifestare rasistă”, a explicat ea, adăugând că a făcut acelaşi lucru cu Michael Jackson, Frida Kahlo şi Marilyn Monroe. “Nu cred că sunt ca ei. NU. Spun doar că şi ei au avut inimi rebele”, afirmă ea, făcând aluzie la titlul albumului (‘Rebel Heart’) care a generat aceste discuţii în contradictoriu şi care ar urma să apară pe piaţă în luna martie.

sursa: AGERPRES

Cele mai citite

Related Articles