Zâmbetul de sărbători

marius balean la centrul de batrani

Militanţii PES activists din Caraş-Severin au adus ‪zâmbetul de sărbători‬ persoanelor instituţionalizate la Centrul pentru Adulți și Bătrâni din Oțelu Roșu. 10 tineri inimoși, conduşi de coordonatorul structurii din Caraș-Severin, Marius Bălean, au dăruit tinerilor şi bătrânilor din Centru, pachete de Crăciun și au împodobit un brad. ‬
„Campania Zâmbetul de sărbători este o invitaţie pentru oricine doreşte şi poate să vină în sprijinul copiilor/adulților/bătrânilor, care nu au şansa unor sărbători la fel ca noi toţi ceilalţi. Dincolo de gestul de solidaritate este important să petrecem câteva ore cu aceste familii şi copiii pentru a discuta şi a le da speranţa unui viitor mai bun”, a declarat preşedintele organizaţiei PES activists România, europarlamentarul Victor Negrescu.
„La Oţelu Roşu, bucuria din ochii bătrânilor și tinerilor deopotrivă, au reaprins spiritul Crăciunului demonstrând încă o dată că Familia este oriunde se așează laolaltă Oameni, acolo unde zâmbetul e dăruit și primit cu căldură sufletească”, a spus Marius Bălean.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles