Horoscop 23 decembrie 2014

horoscop

Previziunile astrale pentru 23 decembrie:

Conjuncţia Lunii cu Pluton nu este o configuraţie astrală comodă, dar reprezintă cel mai bun moment pentru autoanaliză şi planuri de viitor, mai ales în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Este un bun prilej pentru a face schimbări importante, poate chiar radicale.

CAPRICORN – Vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi şi reuşiţi să rezolvaţi unele probleme ale casei. Inspiraţia şi claritatea în gândire vă ajută să le daţi sugestii excelente apropiaţilor. Din punct de vedere financiar aveţi grijă pentru că nu staţi atât de bine cu bugetul pentru sărbători.

VĂRSĂTOR– Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveţi ocazia să obtineţi câştiguri financiare substanţiale datorită persoanei iubite. Relaţiile cu şefii sunt excelente, dar aveţi grijă să nu daţi iar cu băţul în baltă.

PEŞTI– Aveţi multe probleme de rezolvat atât la serviciu, cât şi acasă. Nu fiţi repezit, pentru că riscaţi sa nu realizaţi nimic! Acordaţi mai multă atenţie activităţii profesionale! În caz contrar, s-ar putea să primiţi reproşuri din partea şefilor.

BERBEC – Sunteti irascibil si s-ar putea să îi spuneţi partenerului de viaţă cuvinte pe care le veţi regreta. Dacă vă urcaţi la volan, ar fi bine să conduceţi mai prudent decat de obicei. Vă sfătuim să evitaţi întâlnirile de afaceri.

TAUR- Dimineaţa nu prea reuşiti să faceţi ce v-aţi propus, pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervaţi şi să fiţi perseverent. Dupa-amiaza aveti faceti cunoştinţă cu o persoană care vă dă câteva idei de afaceri. Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

GEMENI –Puteţi avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să vă controlaţi tendinţa de a critica tot ce se petrece în jur. Ca să nu ajungeţi la certuri, vă sfătuim să fiţi mai diplomat cu prietenii şi cu partenerul de viaţă. Spre seară, primiţi vizita unei rude mai în vârsta, care vă dă o veste bună.

RAC-Dimineaţa faceţi câteva drumuri şi reuşiţi să rezolvaţi probleme atât de serviciu, cât şi personale. Sunteţi irascibil şi aveţi tendinţa de a exagera. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că există riscul să faceţi un accident. Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi nu mai fiţi atât de încăpăţânat!

LEU- Vă nemultumeşte faptul că munciţi prea mult şi rezultatele întârzie să apară. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să îi lăsaţi pe ceilalţi să vă aprecieze. Spre seară, partenerul de viaţa vă face o surpriză plăcută.

FECIOARĂ –Din cauza nervozităţii, riscaţi să îi îndepărtaţi pe partenerii de afaceri. Dacă nu vă calmaţi, este posibil să aveţi probleme şi pe plan sentimental. Dacă vă urcaţi la volan, vă sfătuim să conduceţi cu prudenţă.

BALANŢĂ– Colaboraţi foarte bine cu un partener de afaceri şi reusiţi să încheiaţi o tranzactie importantă. Relaţiile cu persoana iubită trec printr-un moment delicat. Dar, dacă sunteţi dispus să discutaţi, totul se poate rezolva. Vă recomandăm să nu neglijaţi activităţile casnice, dar nici odihnă.

SCORPION– Dimineaţa s-ar putea ca relaţiile sentimentale să fie mai încordate. Vă sfătuim să nu vă ambiţionaţi şi să aveţi răbdare ca partenerul de viaţă să se calmeze. Se pare ca sunteti nevoit sa plecaţi intr-o delegatie care se anunta destul de dificilă.

SĂGETĂTOR– Dimineaţa aveţi mult de alergat pentru nişte acte legate de o moştenire. Spre seara, vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie în interes familial, împreună cu partenerul de viata. Este un moment favorabil planurilor de viitor, care se pot concretiza în scurt timp.

De același autor

Related Articles