[FOTO] Noi idei pentru Centrul Civic

sedinta consiliu centru civic resita (1)
Primăria Reşiţa doreşte schimbarea aspectului centrului Civic al municipiului, în care să fie implicată şi societatea civilă. De aceea a organizat astăzi o dezbatere publică la care au participat în mare parte arhitecţi şi responsabili din Primărie. Toată lumea prezentă a fost de acord asupra unui fapt: centrul nu mai corespunde cerinţelor actuale şi este neatrăgător, în special pentru tineri. Ideile expuse au fost de mai mică anvergură, cum ar fi plantarea de arbori , sau de mai mare anvergură, prin schimbarea totală a aspectului.
La întâlnire a fost prezent şi reprezentantul Agenţiei de Dezvoltare Vest, instituţie care gestionează fondurile europene în regiune. Acesta a declarat că pentru dezvoltare urbană, în perioada 2014-2020 , în toate cele 4 judeţe Timiş, Caraş, Arad şi Mehedinţi vor fi alocate peste 200 de milioane de lei, dar în cuantum diferit.
Primăria Reşiţa aşteaptă în continuare online, sugestiile cetăţenilor cu privire la aspectul Centrului Civic şi a promis că astfel de întâlniri vor fi organizate şi în anul viitor.

(Daniela Tudor)

Articolul precedent
Articolul următor

De același autor

Related Articles