Horoscop, 5 decembrie 2014

horoscop

Previziunile astrale pentru acestă zi de Vineri, 5 decembrie:

Trigonul Soarelui cu Uranus poate să aducă schimbări interesante şi neobişnuite, să alunge rutina. Este o zi dominată de idei nonconformiste. Să nu vă miraţi dacă vedeţi că se petrec lucruri ciudate!

Săgetător – Orice ar fi, astăzi nu trebuie să vă descurajati în faţa fleacurilor. Chiar dacă vă impiedicaţi,mergeţi mai departe cu fruntea sus. Spre seara veţi primi vizita unor musafiri ce vin de peste hotare iar surpriza acestora se anunţă, a fi mai mult decât plăcută.

Capricorn – Avantajul vostru major este că sunteţi fini cunoscători cam în toate domeniile, condiţie esenţială pentru o bună adaptare la orice problemă. Ar fi bine să vă folosiţi de această calitate pentru că s-ar putea ca unele persone rău voitoare să vă întindă o capcană.

Vărsător – O anumită întâmplare s-ar putea să vă pună în postura de a face unele alegeri. La locul de muncă întâmpinaţi câteva probleme dar le veţi rezolva aşa că nu intraţi în panică. Din punct de vedere financiar lucrurile nu stau prea bine dar aveţi răbdare!

Peşti – Şi în această zi de vineri cei din jur caută să vă amăgească, faceţi abstracţie de comportamentul deviat pe care îl afişează în faţa vostră. Nu e cazul să credeţi tot ce auziţi acum, chiar dacă sună tentant.

Berbec – Aveţi şanse mari să vă convingeţi în sfârşit partenerul că poate avea încredere în voi în orice moment, dar asta cere un efort constant din partea voastră, pentru mult timp de acum încolo. Şi pentru a vă spăla păcatele veţi programa o excursie împreună cu persoana iubită.

Taur – Veţi constata cu uimire că unele probleme de la serviciu dispar de la sine, aşa că v-aţi enervat degeaba. Aţi putea intra într-o criză de timp serioasă din cauză că sunteţi cam leneşi astăzi şi asta se vede .

Gemeni – Puteţi avea succes într-o activitate nouă, pe care o începeţi împreună cu un prieten. După-amiază primiţi o sumă importantă, care vă face să vă schimbaţi planurile. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele membrilor de familie, chiar dacă vă costă timp şi bani.

Rac – Vreţi, nu vreţi, trebuie să vă ocupaţi de reaşezarea unor roluri în familie. Chiar dacă vi se dă mai multă libertate, nu aveţi voie să uitaţi de atribuţiile ce vă revin. Trebuie sa fiţi un adevărat model pentru cei mai tineri.
Leu – Staţi mai bine cu banii şi sunteţi plin de entuziasm. Sunteţi într-o formă fizică perfectă. Puteţi să porniţi o afacere sau să călătoriţi, dar este o zi bună şi pentru întâlniri romantice. Daca vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu refuzaţi.

Fecioară – Dimineaţa aveţi un succes nesperat într-o scurtă călătorie de afaceri. Vă sfătuim să nu vă pierdeţi răbdarea dacă lucrurile nu merg în ritmul care v-ar placea. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri!

Balanţă – Dimineaţa este posibil să primiţi o sumă importantă, care vă prinde foarte bine. Poate să fie o moştenire sau plata pentru o colaborare. Puteţi sa va faceti planuri de viitor. Daca va bate gandul sa investiti intr-o afacere, nu ezitati!

Scorpion – S-ar putea sa va schimbati complet programul, dar nu este cazul sa va faceti probleme, pentru ca astazi aveti noroc. O persoana mai in varsta va da informatii utile pentru a demara o activitate profitabila. Va sfatuim sa va consultati cu partenerul de viata.

Cele mai citite

Related Articles